Fortrolighedspolitik

1. Introduktion

Denne fortrolighedserklæring forklarer i detaljer, hvilke typer personlige data vi kan indsamle om dig, når du interagerer med os. Det forklarer også, hvordan vi gemmer og håndterer disse data og holder dem sikkert.

Vi ved, at der er meget information her, men vi ønsker, at du er fuldt informeret om dine rettigheder, og hvordan HS Johnson bruger dine data; for eksempel vil vi forklare ting som vores kreditkontrolprocedure, og hvordan vi kombinerer data på tværs af HSJohnson for at opbygge et billede af dig.

Vi håber, at de følgende afsnit vil besvare eventuelle spørgsmål, du har, men hvis ikke, så kontakt os venligst.

Det er sandsynligt, at vi bliver nødt til at opdatere denne fortrolighedserklæring fra tid til anden. Vi giver dig besked om væsentlige ændringer via e-mail, men du er velkommen til at vende tilbage og tjekke det, når du ønsker det.

2. Hvad er HSJohnson

HS Johnson – som vi vil referere til som 'partnerskabet' i dette dokument. Denne fortrolighedserklæring gælder for internationale ordrer, men der er yderligere vilkår for visse lande, som supplerer denne meddelelse og prioriterer modstridende bestemmelser.

For nemheds skyld betyder "vi" og "os" i hele denne meddelelse partnerskabet og dets brands.

3. Forklaring af de retsgrundlag, vi stoler på

Lov om databeskyttelse angiver en række forskellige årsager til, at en virksomhed kan indsamle og behandle dine personoplysninger, herunder:

Samtykke

I specifikke situationer kan vi indsamle og behandle dine data med dit samtykke.

For eksempel når du afkrydser et felt for at modtage nyhedsbreve via e-mail.

Når vi indsamler dine personoplysninger, gør vi altid klart for dig, hvilke data der er nødvendige i forbindelse med en bestemt tjeneste.

Kontraktlige forpligtelser Under visse omstændigheder har vi brug for dine personoplysninger for at overholde vores kontraktlige forpligtelser.

For eksempel, hvis du bestiller en vare fra os til levering til hjemmet, indsamler vi dine adresseoplysninger for at levere dit køb og videregiver dem til vores kurer.

Overholdelse af lovgivningen

Hvis loven kræver det, kan vi være nødt til at indsamle og behandle dine data.

For eksempel kan vi videregive detaljer om personer involveret i bedrageri eller anden kriminel aktivitet, der påvirker partnerskabet, til retshåndhævelse.

Berettiget interesse

I specifikke situationer kræver vi, at dine data forfølger vores legitime interesser på en måde, som med rimelighed kan forventes som en del af driften af ​​vores forretning, og som ikke væsentligt påvirker dine rettigheder, frihed eller interesser.

For eksempel vil vi bruge din købshistorik til at sende dig eller stille personlige tilbud til rådighed.

Vi sender dig også direkte marketing-e-mails, når du handler hos os og ikke vælger at fravælge - dette kaldes ofte et 'blødt opt-in'

Vi kombinerer også mange kunders indkøbshistorie for at identificere trends og sikre, at vi kan følge med efterspørgslen eller udvikle nye produkter/tjenester.

Vi vil også bruge dine adresseoplysninger til at sende dig direkte markedsføringsoplysninger med posten og fortælle dig om produkter og tjenester, som vi tror kan interessere dig.

Med dit samtykke, eller når du handler hos os og ikke vælger at fravælge at modtage vores e-mails ('soft opt ​​in'), vil vi bruge dine personlige data, præferencer og detaljer om dine transaktioner til at holde dig informeret via e-mail, web, sms, telefon og gennem vores kontaktcentre om relevante produkter og tjenester, herunder skræddersyede specialtilbud, rabatter, kampagner, begivenheder, konkurrencer og så videre. Dette gælder kun i Storbritannien.

4. Hvornår indsamler vi dine personlige data?

  • Når du besøger nogen af ​​vores hjemmesider og bruger din konto til at købe produkter og tjenester eller indløse værdikuponer fra partnerskabet på telefonen, i en butik eller online.
  • Når du foretager et onlinekøb og checker ud som gæst (i så fald indsamler vi blot transaktionsbaserede data).
  • Når du opretter en konto hos os.
  • Når du handler online, fanger vi information gennem cookies og lignende teknologier, du kan administrere disse, når du besøger vores side.
  • Når du køber et produkt eller en tjeneste i butikken eller via telefon, men ikke har (eller ikke bruger) en konto.
  • Når du interagerer med os på sociale medier.
  • Når du åbner den e-mail, vi sender.
  • Når du på nogen måde kontakter os med spørgsmål, klager mv.
  • Når du beder en af ​​vores medarbejdere om at e-maile dig oplysninger om et produkt eller en tjeneste.
  • Når du deltager i præmielodtrækninger eller konkurrencer.
  • Når du vælger at udfylde nogen undersøgelser, sender vi dig.
  • Når du kommenterer eller anmelder vores produkter og tjenester.
  • Når du udfylder nogle formularer. Hvis der for eksempel sker en ulykke i butikken, kan en partner indsamle dine personlige data.
  • Når du har givet en tredjepart tilladelse til at dele de oplysninger, de har om dig, med os.

5. Hvilken slags personlige data indsamler vi?

  • Hvis du har en webkonto hos os: dit navn, køn, fødselsdato, fakturerings-/leveringsadresse, ordrer og kvitteringer, e-mail og telefonnummer. Af hensyn til din sikkerhed opbevarer vi også en krypteret registrering af din login-adgangskode.
  • Detaljer om dine interaktioner med os gennem kontaktcentre, i butikken eller online.

For eksempel indsamler vi notater fra vores samtaler med dig, detaljer om eventuelle klager eller kommentarer, du fremsætter, detaljer om køb, du har foretaget, varer, du har set eller tilføjet til din indkøbskurv, valg af gaveliste og ønskesedler, kuponindløsninger, mærker, du viser interesse for , websider du besøger og hvordan og hvornår du kontakter os.

  • Kopier af dokumenter, du fremlægger for at bevise din alder eller identitet, hvor loven kræver dette. (inklusive dit pas og kørekort). Dette vil omfatte oplysninger om dit fulde navn, adresse, fødselsdato og ansigtsbillede. Hvis du giver et pas, vil dataene også omfatte dit fødested, køn og nationalitet.
  • Detaljer om dine indkøbspræferencer.

For eksempel hvilke af vores butikker du foretrækker at besøge, og hvor du indløser dine værdibeviser.

  • Oplysninger om dine besøg på vores websteder, og hvilket websted du kom fra til vores.
  • Oplysninger indsamlet ved brug af cookies i din webbrowser. Lær mere om, hvordan vi bruger cookies og lignende teknologier.
  • Personlige oplysninger, som hjælper os med at anbefale genstande af interesse.

Du kan for eksempel fortælle os din størrelse, som vi vil bruge til at guide vores foreslåede varer. Eller du kan dele oplysninger om din hudtype, som giver os mulighed for at anbefale passende mærker og produkter.

Vi beder kun om og bruger dine indsamlede personlige data til at anbefale genstande af interesse og til at skræddersy din shoppingoplevelse hos os. Det er selvfølgelig altid dit valg, om du deler sådanne detaljer med os.

  • Betalingskortoplysninger.
  • Dine kommentarer og produktanmeldelser.
  • For at levere den bedst mulige weboplevelse indsamler vi tekniske oplysninger om din internetforbindelse og browser samt land- og telefonkode, hvor din computer er placeret, de websider, du har set under dit besøg, de annoncer, du har klikket på, og eventuelle søgetermer. du kom ind. Lær mere om dette.
  • Dit brugernavn på sociale medier, hvis du interagerer med os gennem disse kanaler, for at hjælpe os med at svare på dine kommentarer, spørgsmål eller feedback.

6. Hvordan og hvorfor bruger vi dine personlige data?

Vi ønsker at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. En måde at opnå det på er at få det rigeste billede, vi kan af, hvem du er ved at kombinere de data, vi har om dig.

Vi bruger derefter dette til at tilbyde dig kampagner, produkter og tjenester, der med størst sandsynlighed vil interessere dig. I tilfælde af medlemmer af loyalitetsordningen tilbyder vi dig også relevante belønninger.

Databeskyttelsesloven tillader dette som en del af vores legitime interesse i at forstå vores kunder og levere det højeste serviceniveau.

Hvis du ønsker at ændre, hvordan vi bruger dine data, kan du selvfølgelig finde detaljer i 'Hvad er mine rettigheder?' afsnit nedenfor.

Husk, at hvis du vælger ikke at dele dine personlige data med os eller nægter visse kontakttilladelser, er vi muligvis ikke i stand til at levere nogle tjenester, du har bedt om.

Sådan bruger vi dine personlige data og hvorfor:

  • For at behandle eventuelle ordrer, du foretager ved at bruge vores hjemmesider, apps i butikken. Hvis vi ikke indsamler dine personlige data under kassen, vil vi ikke være i stand til at behandle din ordre og overholde vores juridiske forpligtelser.

Det kan for eksempel være nødvendigt at videregive dine oplysninger til en tredjepart for at levere eller levere det produkt eller den service, du har bestilt, og vi kan opbevare dine oplysninger i en rimelig periode efterfølgende for at opfylde eventuelle kontraktlige forpligtelser såsom tilbagebetalinger, garantier og snart.

  • For at svare på dine forespørgsler, anmodninger om tilbagebetaling og klager. Håndtering af de oplysninger, du har sendt, gør os i stand til at svare. Vi kan også føre en registrering af disse for at informere enhver fremtidig kommunikation med os og for at demonstrere, hvordan vi kommunikerede med dig hele vejen igennem. Vi gør dette på grundlag af vores kontraktlige forpligtelser over for dig, vores juridiske forpligtelser og vores legitime interesser i at give dig den bedste service og forståelse for, hvordan vi kan forbedre vores service baseret på din oplevelse.
  • For at sende dig e-mail-notifikationer, når du lægger et produkt i din indkøbskurv, og du opgiver din browsing, før du fuldfører din betaling. Vi gør dette ud fra vores legitime interesse.
  • For at beskytte vores virksomhed og din konto mod svindel og andre ulovlige aktiviteter. Dette inkluderer brug af dine personlige data til at vedligeholde, opdatere og beskytte din konto. Vi overvåger også din browsingaktivitet hos os for hurtigt at identificere og løse eventuelle problemer og beskytte integriteten af ​​vores websteder. Vi vil gøre alt dette som en del af vores legitime interesse.

For eksempel ved at tjekke din adgangskode, når du logger på, og bruge automatisk overvågning af IP-adresser for at identificere mulige svigagtige log-ins fra uventede steder.

  • For at behandle betalinger og forhindre svigagtige transaktioner. Det gør vi på baggrund af vores legitime forretningsinteresser. Dette er også med til at beskytte vores kunder mod svindel.
  • Hvis vi opdager nogen kriminel aktivitet eller påstået kriminel aktivitet, svigovervågning og mistænkelig transaktionsovervågning, vil vi behandle disse data med det formål at forhindre eller opdage ulovlige handlinger. Vores mål er at beskytte de personer, vi interagerer med, mod kriminelle aktiviteter.
  • Med dit samtykke, eller når du køber hos os og ikke vælger at modtage vores opdateringer, vil vi bruge dine personlige data, præferencer og detaljer om dine transaktioner til at holde dig informeret via e-mail, web, sms, telefon og gennem vores kontaktcentre om relevante produkter og tjenester, herunder skræddersyede specialtilbud, rabatter, kampagner, begivenheder, konkurrencer og så videre. Dette gælder kun i Storbritannien.
  • Du kan selvfølgelig til enhver tid fravælge at høre fra os via nogen af ​​disse kanaler.
  • At sende dig relevant, personlig kommunikation med posten i forhold til opdateringer, tilbud, tjenester og produkter. Vi vil gøre dette på grundlag af vores legitime forretningsinteresser.
  • Du kan til enhver tid frit fravælge at høre fra os pr. post.

  • For at sende dig meddelelser, der kræves ved lov, eller som er nødvendige for at informere dig om vores ændringer af de tjenester, vi leverer til dig. For eksempel opdateringer til denne fortrolighedserklæring, produkttilbagekaldelsesmeddelelser og lovpligtige oplysninger vedrørende dine ordrer. Disse servicebeskeder vil ikke indeholde reklameindhold og kræver ikke forudgående samtykke, når de sendes via e-mail eller sms. Hvis vi ikke bruger dine personlige data til disse formål, vil vi være ude af stand til at overholde vores juridiske forpligtelser.

  • For at vise det mest interessante indhold til dig på vores websteder eller apps, bruger vi data, vi har om dine yndlingsmærker eller -produkter og så videre. Det gør vi på baggrund af dit samtykke til at modtage app-notifikationer og/eller at vores hjemmeside placerer cookies eller lignende teknologi på din enhed.

For eksempel kan vi vise en liste over varer, du for nylig har set på, eller tilbyde dig anbefalinger baseret på din købshistorik og andre data, du har delt med os.

  • For at administrere enhver af vores præmielodtrækninger eller konkurrencer, som du deltager i, baseret på dit samtykke givet på tidspunktet for deltagelse.
  • At udvikle, teste og forbedre de systemer, tjenester og produkter, vi leverer til dig. Vi vil gøre dette på grundlag af vores legitime forretningsinteresser.

For eksempel optager vi din browsers sessions-id for at hjælpe os med at forstå mere, når du giver os onlinefeedback om eventuelle problemer, du har

  • For at overholde vores kontraktlige eller juridiske forpligtelser til at dele data med retshåndhævelse.

For eksempel når en retskendelse afgives for at dele data med retshåndhævende myndigheder eller en domstol

  • For at sende dig undersøgelses- og feedbackanmodninger for at hjælpe med at forbedre vores tjenester. Disse meddelelser vil ikke indeholde noget salgsfremmende indhold og kræver ikke forudgående samtykke, når de sendes via e-mail eller sms. Vi har en legitim interesse i at gøre det, da dette hjælper med at gøre vores produkter eller tjenester mere relevante for dig.
  • For at opbygge et rigt billede af, hvem du er, og hvad du kan lide, og for at informere vores forretningsbeslutninger, kombinerer vi data indsamlet fra hele partnerskabet, tredjeparter og data fra offentligt tilgængelige lister, som vi har beskrevet i afsnittet 'Hvad En slags personlige data indsamler vi?' Vi vil gøre dette på grundlag af vores legitime forretningsinteresser.

For eksempel, ved at kombinere disse data, vil dette hjælpe os med at personliggøre din oplevelse og beslutte, hvilken inspiration eller indhold vi skal dele med dig. Vi bruger også anonymiserede data fra kundekøbshistorier til at identificere tendenser i forskellige områder af landet. Dette kan så vejlede, hvilke produkter vi viser i bestemte butikker.

  • Hjælp med at informere forretningsbeslutninger, for eksempel hvilke tredjepartswebsteder vi samarbejder med for at sikre, at vores annoncer når ud til vores kunder

På tværs af HS Johnson registrerer vi dine interaktioner med os, f.eks. ser vi på, hvor ofte du kan handle hos os, eller hvor meget du bruger. Vi gør dette for at skabe en profil på, hvordan du interagerer med partnerskabet, og det kan til gengæld påvirke, hvordan vi engagerer dig. Hvis du for eksempel handler hos os regelmæssigt, så kan dette påvirke, hvilke tilbud og belønninger du måtte modtage fra os. Vi stoler på vores legitime interesse i at udføre denne aktivitet.

Det gør vi for at sikre, at vi har et klart overblik over, hvad du kan lide, og for at sikre, at du bliver belønnet korrekt, så direkte markedsføring eller browsing på vores hjemmesider er skræddersyet til dine præferencer. Dette gør det også muligt at opbevare dine kvitteringer i din køkkenskuffe på din online konto, hvis du har en, også selvom du handler i vores butik. Vi kan også bruge de oplysninger, vi indsamler via konsolideringen af ​​dit forbrug, til at informere vores forretningsbeslutninger. Dette gøres enten ved at anonymisere dit forbrug og analysere det som en del af en "forbrugstrend", statistisk visning eller ved at arbejde med vores tredjepartsleverandører, såsom Google.

Når du køber et produkt hos os, som er leveret af producenten eller leverandøren af ​​det nævnte produkt, videregiver vi dine kontaktoplysninger, så de kan levere dit købte produkt. Det samme med hensyn til garantier fra producenten eller leverandøren af ​​det produkt, du har købt. For eksempel, hvis du køber en vaskemaskine hos os, videregiver vi dine oplysninger til leverandøren af ​​vaskemaskinen for at sikre leveringen af ​​varerne og for at opfylde eventuelle leverandørens produktgarantier. Det gør vi for at sikre, at vi opfylder vores kontraktlige forpligtelser over for dig.

Hvis producenterne eller leverandørerne ønsker at videregive dine oplysninger til andre tredjeparter eller bruge dem til andre formål, skal de give dig tilstrækkelig information om, hvem de deler dine personoplysninger med, og til hvilke formål de har til hensigt at bruge dem, og i nogle tilfælde kan de være forpligtet til at bede om dit samtykke til at gøre det. Hvis de ikke giver dig disse oplysninger eller indsamler dit samtykke, og du er bekymret for, at de kan have delt dine personlige data med en anden, har du ret til at kontakte dem direkte for at få afklaring.

7. Kombination af dine data til personlig direkte markedsføring

Vi ønsker at give dig tilbud og kampagner, der er mest relevante for dine interesser på bestemte tidspunkter. For at hjælpe os med at danne en bedre, overordnet forståelse af dig som kunde, kombinerer vi dine personlige data indsamlet på tværs af Partnerskabet som beskrevet ovenfor, for eksempel din indkøbshistorik hos os. Til dette formål kombinerer vi også de data, som vi indsamler direkte fra dig, med data, som vi indhenter fra tredjeparter, som du har givet dit samtykke til at videregive disse data til os.

8. Hvordan vi beskytter dine personlige data

Vi ved, hvor meget datasikkerhed betyder for alle vores kunder. Med dette i tankerne vil vi behandle dine data med den største omhu og tage alle passende skridt for at beskytte dem.

Vi sikrer adgang til alle transaktionsområder på vores websteder og apps ved hjælp af 'https'-teknologi.

Adgang til dine personlige data er adgangskodebeskyttet, og følsomme data såsom betalingskortoplysninger) er sikret og tokeniseret for at sikre, at de er beskyttet.

Vi overvåger regelmæssigt vores system for mulige sårbarheder og angreb, og vi udfører penetrationstest for at identificere måder, hvorpå sikkerheden kan styrkes yderligere.

9. Hvor længe opbevarer vi dine personlige data?

Når vi indsamler eller behandler dine personoplysninger, gemmer vi dem kun så længe, ​​det er nødvendigt for det formål, hvortil de blev indsamlet.

Ved udløbet af denne opbevaringsperiode vil dine data enten blive slettet fuldstændigt eller anonymiseret, for eksempel ved aggregering med andre data, så de kan bruges på en ikke-identificerbar måde til statistisk analyse og forretningsplanlægning.

Nogle eksempler på opbevaringsperioder for kundedata:

Ordre:% s

Når du afgiver en ordre, gemmer vi de personlige data, du giver os, i fem år, så vi kan overholde vores juridiske og kontraktlige forpligtelser. I tilfælde af visse produkter, såsom el- og børneværelsesartikler, opbevarer vi dataene i 10 år.

Garantier Hvis din ordre indeholdt en garanti, vil de tilknyttede personoplysninger blive opbevaret indtil udløbet af garantiperioden.

10. Hvem deler vi dine personlige data med?

Vi deler nogle gange dine personlige data med betroede tredjeparter.

For eksempel leveringsbud, til håndtering af svindel, til at håndtere klager, for at hjælpe os med at tilpasse vores tilbud til dig og så videre.

Her er den politik, vi anvender for disse organisationer for at holde dine data sikre og beskytte dit privatliv:

  • Vi giver kun de oplysninger, de har brug for for at udføre deres specifikke tjenester.
  • De må kun bruge dine data til de præcise formål, vi angiver i vores kontrakt med dem.
  • Vi arbejder tæt sammen med dem for at sikre, at dit privatliv respekteres og beskyttes til enhver tid.
  • Hvis vi holder op med at bruge deres tjenester, vil enhver af dine data, som de opbevarer, enten blive slettet eller gjort anonyme.

Eksempler på den slags tredjeparter, vi arbejder med, er:

  • IT-virksomheder, der understøtter vores hjemmeside og andre forretningssystemer.
  • Driftsvirksomheder som ekspeditionsbud.
  • Direkte marketingvirksomheder, der hjælper os med at administrere vores elektroniske kommunikation med dig.
  • Google/Facebook for at vise dig produkter, der kan interessere dig, mens du surfer på internettet. Dette er baseret på enten dit markedsføringssamtykke eller din accept af cookies på vores hjemmesider. Se vores Cookie-meddelelse for detaljer.
  • Dataindsigtsvirksomheder for at sikre, at dine oplysninger er opdaterede og nøjagtige.

Deling af dine data med tredjeparter til deres egne formål:

Vi vil kun gøre dette under meget specifikke omstændigheder, for eksempel:

  • Med dit samtykke, givet på det tidspunkt, du afgiver dine personlige data, kan vi videregive disse data til en tredjepart til deres direkte markedsføringsformål.

For eksempel hvis du deltager i en feriekonkurrence og afkrydser en boks, der accepterer, at rejseselskabet kan sende dig kampagneoplysninger direkte. Eller hvis vi afholder et fællesarrangement med en restaurant, og du accepterer at modtage direkte kommunikation fra dem.

  • Til bedragerihåndtering kan vi dele oplysninger om svigagtig eller potentielt svigagtig aktivitet i vores lokaler eller systemer. Dette kan omfatte deling af data om enkeltpersoner med retshåndhævende organer.
  • Vi kan også blive forpligtet til at videregive dine personlige data til politiet eller andre håndhævelses-, regulerings- eller regeringsorganer i dit oprindelsesland eller andre steder efter en gyldig anmodning herom. Disse anmodninger vurderes fra sag til sag og tager hensyn til vores kunders privatliv.
  • Vi kan fra tid til anden udvide, reducere eller sælge partnerskabet, og dette kan involvere overdragelse af afdelinger eller hele virksomheden til nye ejere. Hvis dette sker, vil dine personlige data, hvor det er relevant, blive overført til den nye ejer eller kontrollerende part i henhold til betingelserne i denne fortrolighedserklæring.
  • For yderligere information kontakt venligst vores databeskyttelsesansvarlige.

For at hjælpe med at personliggøre din rejse gennem partnerskabswebsteder bruger vi i øjeblikket følgende virksomheder, som vil behandle dine personoplysninger som en del af deres kontrakter med os:

  • Google
  • Instagram
  • Facebook
  • Visualsoft
  • Klarna
  • Brainrtree
  • Webgains
  • Tradetracker

11. Hvor dine personoplysninger kan blive behandlet

Nogle gange bliver vi nødt til at dele dine personlige data med tredjeparter og leverandører uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), såsom Australien eller USA.

Internationale ordrer

Hvis du er baseret uden for Storbritannien og afgiver en ordre hos os, overfører vi de personlige data, som vi indsamler fra dig, til partnerskabet i Storbritannien.

Beskyttelse af dine data uden for EØS

EØS omfatter alle EU-medlemslande samt Island, Liechtenstein og Norge. Vi kan overføre personoplysninger, som vi indsamler fra dig, til tredjepartsdatabehandlere i lande uden for EØS.

Dette kan f.eks. være nødvendigt for at opfylde din ordre, behandle dine betalingsoplysninger eller yde supporttjenester.

Hvis vi gør dette, har vi procedurer på plads for at sikre, at dine data modtager samme beskyttelse, som hvis de blev behandlet inden for EØS. For eksempel fastlægger vores kontrakter med tredjeparter de standarder, de til enhver tid skal følge. Hvis du ønsker mere information om disse kontrakter, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver.

Enhver overførsel af dine personlige data vil følge gældende love, og vi vil behandle oplysningerne i henhold til de vejledende principper i denne fortrolighedserklæring.

12. Hvad er dine rettigheder over dine personlige data?

Du har ret til at anmode om:

  • Adgang til de personlige data, vi opbevarer om dig, gratis i de fleste tilfælde.
  • Rettelse af dine personlige data, når de er forkerte, forældede eller ufuldstændige.
  • Sletningen af ​​de data, vi har om dig, under særlige omstændigheder; for eksempel når du trækker samtykke tilbage eller gør indsigelse, og vi ikke har nogen legitim overordnet interesse, eller når det formål, som vi opbevarer dataene til, er ophørt (såsom afslutningen af ​​en garanti).
  • En computerfil i almindeligt format (CSV eller lignende) indeholdende de personoplysninger, som du tidligere har givet os, og ret til at få dine oplysninger overført til en anden enhed, hvor dette er teknisk muligt.
  • Begrænsning af brugen af ​​dine personlige data, under særlige omstændigheder, generelt mens vi tager stilling til en indsigelse, du har gjort.
  • At vi holder op med at behandle dine personoplysninger, under særlige omstændigheder; for eksempel når du har trukket samtykke tilbage, eller gør indsigelse af årsager relateret til dine individuelle forhold.
  • At vi holder op med at bruge dine personlige data til direkte markedsføring (enten gennem bestemte kanaler eller alle kanaler).
  • At vi stopper enhver samtykkebaseret behandling af dine personoplysninger, efter du har trukket dette samtykke tilbage.
  • Gennemgang af en partner af enhver beslutning truffet udelukkende baseret på automatisk behandling af dine data (så hvor ingen mennesker endnu har gennemgået resultatet og kriterierne for beslutningen).
  • Du kan til enhver tid kontakte os for at anmode om at udøve disse rettigheder ved at udfylde en onlineformular.
  • Hvis vi vælger ikke at reagere på din anmodning, vil vi forklare årsagerne til vores afslag.

Din ret til at trække samtykke tilbage

Når du har givet os dit samtykke til at bruge dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at ændre mening og trække samtykket tilbage.

Hvor vi stoler på vores legitime interesser

I tilfælde, hvor vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse, kan du bede os om at stoppe af årsager forbundet med din individuelle situation. Det skal vi så gøre, medmindre vi mener, at vi har en legitim altoverskyggende grund til at fortsætte med at behandle dine personoplysninger, såsom administration af en udvidet garanti.

Direkte marketing

Du har ret til at stoppe brugen af ​​dine personlige data til direkte markedsføringsaktivitet gennem alle kanaler eller udvalgte kanaler. Vi skal altid efterkomme din anmodning.

Tjek din identitet

For at beskytte fortroligheden af ​​dine oplysninger vil vi bede dig om at bekræfte din identitet, før du fortsætter med enhver anmodning, du fremsætter i henhold til denne fortrolighedserklæring.

Hvis du har autoriseret en tredjepart til at indsende en anmodning på dine vegne, vil vi bede dem om at bevise, at de har din tilladelse til at handle.

13. Hvordan kan du stoppe brugen af ​​dine personlige data til direkte markedsføring?

Der er flere måder, du kan stoppe direkte markedsføringskommunikation fra os på:

  • Klik på linket 'afmeld' i enhver e-mail-kommunikation, som vi sender dig. Vi stopper derefter eventuelle yderligere e-mails fra den pågældende afdeling.
  • Hvis du har en konto, skal du logge ind på din hsjohnson.com-konto, besøge området 'Min konto' og ændre dine præferencer.
  • Skriv til HS Johnson Registreret kontor HSJohnson, 8 Anson Street, Rugeley, Staffordshire, WS15 2BB

Bemærk venligst, at du kan fortsætte med at modtage kommunikation i en kort periode efter at have ændret dine præferencer, mens vores systemer er fuldt opdateret.

14. Kontakt til regulatoren

Hvis du føler, at dine data ikke er blevet behandlet korrekt, eller du er utilfreds med vores svar på eventuelle anmodninger, du har fremsat til os vedrørende brugen af ​​dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Informationskommissærens kontor.

Du kan kontakte dem ved at ringe på 0303 123 1113. Eller gå online til www.ico.org.uk/concerns (åbner i et nyt vindue; bemærk venligst, at vi ikke kan være ansvarlige for indholdet på eksterne websteder)

Hvis du er baseret uden for Storbritannien, har du ret til at indgive din klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed i dit bopælsland. Detaljer kan findes i afsnit 16.

15. Hvis du bor uden for Storbritannien

For alle ikke-UK-kunder

Rakuten Advertising kan indsamle personlige oplysninger, når du interagerer med vores digitale ejendom, herunder IP-adresser, digitale identifikatorer, oplysninger om din web-browsing og app-brug, og hvordan du interagerer med vores ejendomme og annoncer til en række forskellige formål, såsom personalisering af tilbud eller annoncer, analyser om, hvordan du interagerer med websteder eller annoncer og andre kommercielle formål. For mere information om indsamling, brug og salg af dine personlige data og dine rettigheder, brug venligst nedenstående links.

Vi samarbejder med Rakuten Advertising, som kan indsamle personlige oplysninger, når du interagerer med vores websted. Indsamling og brug af disse oplysninger er underlagt privatlivspolitikken, der findes her:

Fortrolighedspolitik

Dine rettigheder/opt out

Denne fortrolighedserklæring leveres på engelsk, fransk, spansk, portugisisk, malaysisk og kinesisk. Skulle der være nogen konflikt i betydningen mellem den engelske og den oversatte version, er den engelske version gældende. kopier af fremmedsprogsversioner er tilgængelige fra vores kundeserviceteam.

Ved at afgive en ordre hos partnerskabet, gennemse vores hjemmeside, herunder til analyse og undersøgelse af webstedsbrug og/eller acceptere at modtage direkte markedsføring elektronisk kommunikation som beskrevet i denne fortrolighedserklæring og vores meddelelse om cookies, giver du udtrykkeligt samtykke til behandlingen af ​​dine personlige data af os eller på vegne af os. Du har selvfølgelig stadig ret til at bede os om ikke at behandle dine data på disse måder, og hvis du gør det, respekterer vi dine ønsker.

Nogle gange bliver vi nødt til at overføre dine personlige data mellem lande for at gøre det muligt for os at levere de varer eller tjenester, du har anmodet om. I den almindelige forretningsgang kan vi overføre dine personoplysninger til tredjeparter i Storbritannien til dit bopælsland. Du giver hermed udtrykkeligt samtykke til sådan oversøisk brug, overførsel og videregivelse af dine personlige data uden for dit bopælsland til sådanne formål.

Vi vil bestræbe os på at sikre, at der tages rimelige skridt for at sikre, at alle sådanne tredjeparter uden for dit bopælsland ikke må bruge dine personlige data til andet end til den del af formålene, der er angivet i denne fortrolighedserklæring, og for at beskytte fortroligheden tilstrækkeligt. og privatlivets fred for dine personlige data.

Vi vil sikre, at enhver tredjepart kun behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med deres legitime interesser. Disse tredjeparter kan være underlagt love, der adskiller sig fra de love, der gælder i det land, hvor du bor. Vi tager ikke aktivt skridt til at sikre, at enhver oversøisk modtager af dine personlige data overholder de love, der gælder i dit land.

Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige, og vi vil svare inden for dine lokale svarkrav. For at klage over et påstået brud på denne fortrolighedserklæring eller vores privatlivsforpligtelser ved lov, bedes du give os så mange detaljer som muligt i forbindelse med din klage. Vi vil tage enhver klage om privatlivets fred alvorligt, og enhver klage vil blive vurderet med det formål at løse ethvert problem på en rettidig og effektiv måde.

Australien

I forbindelse med denne fortrolighedserklæring betyder "personlige data" enhver information eller en mening om en identificeret person eller en person, der med rimelighed kan identificeres, uanset om oplysningerne eller meningerne er sande eller ej, eller mening er registreret i en væsentlig form.

Vi er forpligtet til at holde dine personlige oplysninger sikre og vil bruge alle rimelige forholdsregler for at beskytte dem mod tab, misbrug eller uautoriseret adgang eller ændring. Men undtagen i det omfang ansvar ikke kan udelukkes på grund af lovens funktion, udelukker vi ethvert ansvar (inklusive uagtsomhed) for konsekvenserne af enhver uautoriseret adgang til, videregivelse af, misbrug af eller tab eller korruption af dine personlige oplysninger. Intet i denne fortrolighedserklæring begrænser, udelukker eller modificerer eller foregiver at begrænse, udelukke eller modificere nogen lovbestemte forbrugerrettigheder under nogen gældende lov, herunder Competition and Consumer Act 2010 (Cth).

Hvis du er i Australien, kan du indgive en klage til vores databeskyttelsesansvarlige, som vil vende tilbage til dig inden for 30 dage. Hvis vi ikke er vendt tilbage til dig, eller du ikke er tilfreds med det svar, du modtager, kan du indsende en klage til Office of the Australian Information Commissioner.

Canada

Hvis du indsender en anmodning om at stoppe direkte markedsføringskommunikation fra os, vil det ikke tage længere end 10 dage.

Da dine data kan blive overført til tredjeparter uden for det land, hvor du befinder dig, kan det lokale politi eller andre håndhævelses-, regulerings- eller regeringsorganer have adgang til disse data med eller uden partnerskabets viden. De personlige data, vi behandler, kan tilgås af personer inden for partnerskabet eller vores tredjepartstjenesteudbydere, som kræver sådan adgang for at udføre de formål, der er angivet i denne fortrolighedserklæring, eller sådanne andre formål, som måtte være tilladt eller påkrævet i henhold til gældende lov. . Personlige data, vi indsamler, opbevares primært i Storbritannien.

Hvis du føler, at dine data ikke er blevet behandlet korrekt, eller du er utilfreds med vores svar på eventuelle anmodninger, du har fremsat til os vedrørende brugen af ​​dine personlige oplysninger, har du ret til at indgive en klage til Privacy Commissioner's kontor i Canada, eller i nogle canadiske provinser, din lokale Privacy Commissioner.

Malaysia

Begreber, der bruges i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, skal have samme betydning som dem, der tilskrives dem i Persondatabeskyttelsesloven 2010 ("PDPA").

Hvis du er i Malaysia, kan du sende spørgsmål, kommentarer eller klager til vores databeskyttelsesansvarlige, som vil vende tilbage til dig inden for 21 dage.

Sydkorea

Overførsel af data for at gøre det muligt for virksomheden at levere de varer eller tjenester, som en kunde har anmodet om, kan betragtes som en delegation.

Singapore, Qatar

Begreber, der bruges i denne fortrolighedserklæring, skal have den betydning, som er tildelt dem af Persondatabeskyttelsesloven 2010 (også kendt som PDPA).

Ved at afgive en ordre hos os, åbne en konto, surfe på vores hjemmeside og/eller acceptere at modtage digital direkte markedsføringskommunikation, accepterer du, at vi må behandle dine personlige data som beskrevet i denne fortrolighedserklæring og vores meddelelse om cookies, herunder til analyser og research i brug af hjemmesiden.